2013. szeptember 3., kedd

Mi motivál a masszázs során?

A weben sokan írnak masszázs szolgáltatásaikról, viszont nagyon kevés az olyan írás, ahol az a téma, hogy mi motiválja őket?
Az átlag masszőr egy betanult sablonszöveget mond, pl. Szeretek embereken segíteni, vagy a családban is volt hátfájás... stb.
-nos szép dolog, nemes cél, de ha már az 5.-ik masszőr is ugyanazt mondja, nem gyanús egy kicsit? Lehet a szándék valós, de azis előfordulhat, hogy tényleg csak ezis egy betanult munkafolyamat rendje. Én nemszívesen feküdnék, olyan masszőr keze alá, aki munkaként tekint rám, a testemre,  de a döntést örökre bízom.
Rövid bejegyzésemben arról írok majd, hogy engem mi motivál hivatásom során, mik azok a célok amik éltetnek, és, hogy hogyan tűzzünk ki magunk elé célokat az életben.
Amikor 2009-ben elkezdtem foglalkozni a masszázzsal, még nem volt ilyen egyértelmű a célom, a segítő szándék bennem is megvolt,  de a mai világban az kevés, hogy szeretnék segíteni, hanem igen is AKARNI kell.  Tudatossággal,tanulással és kellő elszántsággal rengeteg dolgon képes segíteni egy masszőr. Emlékszem az elején kezeim "vakok"  voltak, most egy sima vagy egy érdesebb felület simítása más érzést nyújt, persze azóta a krumpli puculást kerülöm, mert egyszerűen nem képes megbarátkozni kezem vele, na de nem szeretnék ennyire másfelé kanyarodni a témától.
Hogy mi motivál engem masszázs során?
Ha egy szóval kellene jellemeznem,  csupán annyi, hogy jó masszázst adjak a kezeim alatt lévő embernek. Lehetne itt ragozni, hogy így áramoljon meg úgy áramoljon az energia, de a lényeg az, hogy az energiáim segítségével egy jó masszázst vigyek véghez, ehhez kell egyfajta fanatizmus ha visszagondolva az eddigi rekord masszázs időm 16óra volt, éhgyomorra, jelentős minőségbeli romlás nélkül. - ezt lélekbeli elszántság nélkül nem lehet véghezvinni.(De félreértés ne essék, nem az önfényezésről szól a bejegyzés)
A célok amik éltetnek:
Minél többet tud az ember annál jobban tudja, hogy még többet kellene tanulnia. - Énis így gondolom ezt, életünk végéig tartó tanulás és a tanult dolgok minél intenzívebben való alkalmazása a titok nyitja. Persze, hogy most kicsit jobban benne vagyok a blog írásban, azért fontos számomra, hogy ne copy paste típusú személy legyek, hanem igenis egyre igényesebben
megtudjak írni egy posztot és ezzel segíteni tudjak olvasóimnak.
Hogy tűzzünk ki magunk elé célokat?
A választ hamarosan megtudhatja következő bejegyzésemből.