2013. szeptember 3., kedd

A masszázs nem luxus

Nagyon sokan gondolják azt a masszázsról, hogy igenis luxus tevékenység.
"Jön a pénzes bácsi, befekszik a masszőr kezei alá, és jól átdolgozzák izmait több tízezer forintért."-Ez egy tévhit, szerintem a masszázs minden olyan személynek jár, aki kicsit is foglalkozik egészsége megőrzésével.
A következő posztom arról szól majd, hogy a masszázst népszerűsítsem, viszont próbálom a "masszőr látószögemet kihagyni", így teljesen függetlenül írni a témáról, és az egészség mellett érvelni.

Fiktív történet, a valósággal bármilyen egyezés a véletlen műve:

Mintha egy vendég lennék, és épp az internetet böngészem, fejemben a masszázs gondolata motoszkál. Stresszesnek, fáradtnak érzem magam, és épp azon gondolkozom, hogy változtassak ezen. Veszem a fáradtságot, utánaolvasok a masszázs témának, végülis úgy látom, hogy az alap svéd masszázsok órája 5000 és 10000 Ft között mozog.
Elgondolkozom rajta vajon megér-e ennyit egy óra masszázs? De most komolyan?
Kipróbáljam-e? Tényleg olyan jó lesz ahogy annyian mondják, vagy ezis csak egyike a városi legendáknak?

Viszonylag átlagos fizetésből élünk, közepes körülmények között.
Mindig is a masszázsról úgy gondoltam, hogy valamilyen luxus dolog.
Olajokkal, krémekkel kenegetnek, majd bedolgázzák a testemen, és utána egy teljesen új emberként ébredek majd fel? A hétvégén bulizni hívott a Zsolti, mert szülinapja lesz arra legalább félre kell tenni 10000-20000Ft-ot, mert azért ilyenkor csak kell állni pár kör itókát.
De előbb még masszázst kerestem, hiszen az egészségemet fontosnak tartom.
De ha iszok azzal rombolom az egészségem.Nem de? Mit tegyek, mit tegyek?
Hiányzik nekem , hogy sajátmagam ellensége legyek? Fiatal koromban annyit buliztam, viszont most közel 30évesen az egészségemre is odakellene figyelni már. Drága a masszázs... sajnálok a saját nyugalmamra ,egészségemre, egy kisebb összeget, mint saját magam pusztítására egy nagyobbat?
Mit tegyek, mit tegyek... Egészség vagy betegség? Egészség féláron vagy betegség duplán, vagy esetleg triplán hisz ha rosszabbul leszek, akkor még a munkám is bánhatja-ezen gondolkodom most.
Az egészség csak jobb, gyerekkorom óta, csak arra tanítottak , hogy egyél almát, mert az egészséges... Egészség alma, egészség masszázs? Na de a Zsolti szülinapozik... Jó buli lesz, lesz sok lány, meg pia dögivel... Mit tegyek?
De olyan jól esne egy masszázs, soha nem próbáltam még, de egyszerűen érzem , hogy fáradt vagyok és jólesne valami új módszert kipróbálni.
Rászánom magam, megteszem, felhívom a masszőrt és 2 masszázst foglalok be, egyet magamnak, egyet pedig a Zsoltinak szülinapjára.
Jól érzem magam masszázs után, úgy vagyok vele: ez igenis járt nekünk.
Az egészség a legfontosabb.

U.I: Tudta-e ÖN, hogy az átlagos magyar alkoholfogyasztás árából heti szinten 2 óra masszázs, szinte MINDENKI számára elérhető. és még a dohányra fordított összegekbe bele sem mentünk.
ÖN dönt, EGÉSZSÉG vagy...